podcasts
Op 23 juni 2022 beklom een groep revalidatanten tijdens de Handbike Battle een enorme berg in Oostenrijk.
Hierover maakte ik samen met revalidatie-arts Casper van Koppenhagen de podcast Bergen Verzetten. In de podcast hoor je de verhalen van een aantal deelnemers. Verhalen over acceptatie, hulp toelaten en doorzettingsvermogen.
Ik verzorgde de regie en montage.
Mede mogelijk gemaakt door Erasmus Foundation en Revalidatie Nederland.


Op 21 augustus 2021 brachten de ontwerpers Erik Peters en Reinier Postma een ode aan de voortuin. In de Eindhovense wijk Woensel-West, want daar weten ze hoe je het best van de voortuin gebruik kunt maken.
In de podcast volg je de twee ontwerpers met een missie: alle bewoners gebruik te laten maken van de ruimte voor het huis. Maar zitten de bewoners in Woensel hier wel op te wachten? Mede mogelijk gemaakt door Stimuleringsfonds Creatieve Industrie.


Voor de podcast Scheiden met Stine verzorgde ik de opnames en ondersteunde ik met interviewen. Ook hielp ik mee bij de ontwikkeling van de serie en het script. De podcast werd ontwikkeld in opdracht van omroep HUMAN.

Voor de Friends of Macdonald organisatie maakte ik deze podcast.
De organisatie reikt elk jaar aan een prijs uit aan een kunstenaar die licht heeft geworpen op de verbinding tussen Amerika, Europa en Azië.

In de podcast krijg je het bijzondere verhaal van ontdekkingsreiziger Ranald MacDonald te horen en luister je naar interviews met de prijswinnaars.

Tijdens mijn studie liep ik stage bij radiomaker Stef Visjager, van Parel Radio.
Ik ondersteunde Stef bij montage en het uitgeven van de podcast.